10
HEI
18.00
Naisten Ykköspesis, Pohjoislohko

KPK - Jyväskylän Kirittäret  

Kajaanin liikuntapuisto

Karvas kotitappio keskiviikkona.

Kajaanin Pallokerho avasi kahden kotipelin viikkonsa kohtaamalla Liikuntapuistossa Jyväskylän Kirittäret. Keskiviikkoillan kamppailu oli joukkueiden tämän kauden ainoa kohtaaminen runkosarjassa, sillä kyseessä oli pohjois- ja etelälohkon välinen ristikkäisottelu. Molemmat joukkueet kaipasivat kovasti pisteitä, koska joukkueet olivat ennen keskiviikkoa omien lohkojensa viimeisiä. Kaivatut pisteet mukaansa sai tällä kertaa vierasjoukkue Kirittäret, voittamalla ottelun 0-1 (2-2, 5-9). Tärkeät pisteet ilahduttivat luonnollisesti vierasjoukkueen pelinjohtaja Aulis Mertaniemeä. "Tärkeät pisteet saatiin. Ulkopeli mahdollistaa meillä näitä jaksojen voittoja, mutta tänään saatiin myös sisäpeliä rullaamaan. Tästä on hyvä jatkaa." Kajaanin Pallokerhon pelinjohtaja Kalle Airaksisella ei ymmärrettävästi ollut yhtä positiivista kerrottavaa omiensa otteista. "Molempien nolla- ja vaihtotilanteet olivat tänään ulkopelin osalta luokatonta, Jyväskylällä vähän parempaa. Ensimmäinen jakso oli nihkeää ja tasaista molemmilta. Toisella jaksolla annoimme yhden ja siitä sitten Jyväskylän "pää aukesi" ja löivät hyvillä lyönneillä lisää. Asenne oli asia, jota ennen ottelua painotimme. Tavoitteena oli, että jokainen saisi kaivettua itsestään voitontahdon esiin, sillä tämä ottelu piti voittaa. Tekeminen oli kuitenkin niin uinuvaa, etten ole koskaan nähnyt. "


Ottelutapahtuma oli OP Kainuun ja hyväntekeväisyysjärjestö-Hopen yhdessä järjestämä reppukeräystapahtuma. Keräyksen tarkoitus on kerätä reppuja syksyä varten vähävaraisille koululaisille tuomalla otteluun koulureppuja. Kuvassa Kainuun Osuuspankin puolesta reppuja vastaanottamassa pankinjohtaja Ville Pennanen.

Kajaanin Pallokerhosta parhaana pelaajana palkittiin Neija Valli (yläkuvassa). Kirittärien parhaan pelaajan tittelin palkintoraadin mielestä ansaitsi Oona Kinnunen.

Kajaanin Pallokerhon tämän viikon toinen kotiottelu pelataan sunnuntaina, kun vierasjoukkueeksi saapuu pelinjohtajaansa kesken kauden vaihtanut Tyrnävän Tempaus. On sanomattakin selvää, että jälleen kerran tullaan kamppailemaan sarjan loppusijoituksia ajatellen tärkeistä sarjapisteistä.

ottelun tilastot: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/85088

ottelun lehdistötilaisuus:

otsikkokuva: Inka Hurskainen


Kajaanin Pallokerho ry

Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 KAJAANI

kpk@kajaaninpallokerho.fi