Tyttöjen Superpesis, Tyttöjen Superpesis

KPK - Joensuun Maila  1 - 2 S

Kajaanin Liikuntapuisto

Haaste oli kova, saaliina yksi piste

Haaste oli suuri, kun JoMa saapui lämpimään Kajaanin iltaan parhaalla mahdollisella pelaajistollaan. Mukana olivat kaikki naisten Superin pelaajat mukaanlukien Nelli Huotari. Olihan JoMa voittanut talvelle Talvisuperin mestaruuden eli voidaan puhua ikäluokkansa hallitsevasta mestarista.

KPK aloitti ensimmäisen jakson upeasti, kun ensimmäisessä vuoroparissa joukkue siirtyi 2-0 johtooon Neija Vallin kotoiuttaessa Enni Pellikan ja Elina Huttusen lyödessä kotiin Miia Vuotin. Kolmannen vuoroparin aloittavalla Joma siirtyi hetkellisesti kuskin paikalle Nelli Huotarin lyödessä kaksi juoksua, tilanne 2-3. Kolmannen tasoittavalla KPK näytti kovuutensa. Etupesien ollessa täydet, Miia Vuoti löi ottamattoman lyönnin koppareiden välistä aivan takarajan pintaan, ja tuloksena 1+2 juoksua. KPK siirtyi 5-3 johtoon. Lopulta jakso päättyi kotijoukkueelle 6-3.

Toinen jakso alkoi myös kotijoukkueelle myönteisestä joukkueen siirryttyä ensimmäisessä vuoroparissa johtoon harhaheittojuoksulla. JoMa tuli kuitenkin tasoittavalla päättäväisesti. Ensin numeroksi yksi siirretty Tiia-Mari Veikanmaa löi tyhjään kenttään kunnarin. Numeroita kaunisteli Nelli Huotari lyömällä kaksi juoksua. Lopulta tilanne ensimmäisen vuoroparin jälkeen oli vieraille 1-4. Joma kaunisteli tilannetta toisessa ja kolmannessa vuoropareissa yhdellä juoksulla tilanteen ollessa 1-6. Neljännessä vuoroparissa KPK:n Sanni Kankkunen kotiutti Saara Kokon. Jakso päättyi vieraille 2-6.

Kotiutukilpailussa KPK:sta onnistui pari Neija Valli- Miia Vuoti. JoMa tuli Nelli Huotarin kotiutuksella rinnalle ja Hertta Härkösen 2- rajanäpyllä kotiuttaman Veera Varosen voimin voittojuoksun.

Ottelu päättyi kovan taistelun jälkeen Jomalle 1-2. KPK osoitti pelissä laatua ja sitkeyttä vieden ensimmäisen jakson nimiinsä. Vastaavasti toisella jaksolla nähtiin se, että huippujoukkueille ei voi antaa yhtään siimaa, ja tunnetta pelin hallinnasta. Hyvä taistelu ja Hyvä piste!

Joukkueen pelit jatkuvat viikon päästä maanantaina, kun Kajaaniin saapuu Seinäjoen Mailajussit, joka oli TalviSuperin kakkonen Joman jälkeen. Eli pääsemme taas haastamaan huippujoukkuetta!