Tyttöjen Superpesis, Tyttöjen Superpesis

Siilinjärven Pesis - KPK   1 - 2 K

Mantun kenttä, Siilinjärvi

TSU voitokas Siilinjärvellä

Tänään pelattiin pesäpalloa Siilinjärven reteällä Mantun Montulla. Ensimmäinen jakso oli hienoa taistelua, mutta muutamien epäonnisten tilanteiden kautta jakso päättyi Siilinjärveläisille numeroin 6-5. Toiselle jaksolle lähdettiin hurjan tsempin kautta. Tunnelman nousun johdosta pallo alkoi kulkea kovaa niin mailasta kuin heittäessäkin. Jakso räjähti käyntiin ensimmäisen lyöjän pikakiituri tykkipystäri Elllinoooraaaaa Hääärkööseeennn komealla kunnarilla kakkosrajasta. Tunnelma oli katossa ja KPK:n menoa ei Siipe pystynyt häiritsemään. Tiukkojen tilanteiden ja mahtavien ulko- ja sisäpeli suoritusten ansiosta jakso taisteltiin voitoksi meille numeroin 6-5!!!!!!!! Toiselta jaksolta nokka kohti kotiutuslyöntikilpailua. Alun pienten sekaannusten jälkeen lähdettiin puolustamaan Siipen sisäpeliä vastaan 2-0 johdossa. Sykettä nostatettiin niin kentällä kuin vaihtoaitiossa, kun Siipe avasi juoksutilinsä ensimmäisen lyöjän kohdalla. Ulkopeli kuitenkin suoriutui tilanteesta voitonkiilto silmissä eivätkä antaneet kotijoukkueelle enää armoa. PIIP PIIP PIIP!! ja peli päättyy KPK:n voittoon numeroin 2-1!!!!!!!!!! NOHHOOIIIIJJJJJJ JA SORMI PYSZTYYYNN!!!!!!!!! Kopissa pj MilliGramma "Migel" johdatti meidät letkajenkan pyörteisiin :)

Hienoista suorituksista pelissä palkittiin 2. palkinnolla Nelli "kumurakilppari" Kilpi ja 1. palkinnolla Ellinoora "pikakiituritykkipystäri" Härkönen. NOHHOIIJJ JA KANAKORIEN KAUTTA LOHKOKÄRKEENN!!!!!!!!!