Naisten Ykköspesis, Pohjoislohko

Jokilaakso PesäKuula, Ylivieska - KPK

Ronkaalan pesäpallokenttä, Haapajärvi

Rajua räiskettä Ronkaalassa.

Kajaanin Pallokerho matkusti perjantaina Haapajärven Ronkaalaan PesäKuulien vieraaksi. PesäKuulat on pesiskansalle melko uusi tuttavuus, sillä se on vasta täksi kaudeksi luotu Haapajärven Pesä-Kiilojen sekä Ylivieskan Kuulan yhdistelmäjoukkue. Mielenkiintoisten sääolosuhteiden sarja jatkui tässäkin ottelussa, sillä paahtavan helteisen avausjakson jatkeeksi saatiin ukkosen ja valtavien vesipisaroiden täyteinen ottelun toinen jakso. Ukkosen tavoin räiskähtelevää oli myös kotijoukkueen lyöntipeli erityisesti ottelun toisella jaksolla. PesäKuulat voitti ottelun puhtaasti 2-0 (4-2, 7-1).

"Vastustaja pelasi ja erityisesti löi paljon paremmin kuin me. Ei ollut meiltä hyvä peli, päättäväisyyttä puuttui peliteoista ja valmistautuminen epäonnistui. Paljon harjoiteltavaa on vielä.", tuumasi pelin jälkeen pettynyt pelinjohtaja Kalle Airaksinen.

Ottelussa Kajaanin Pallokerhon parhaana palkittiin sekä mailan varressa, että takakentällä laadukasta tekemistä esittänyt Elina Huttunen. Kakkospalkinnon sai lukkari Vilma Nevalainen.

Kajaanin Pallokerhon ottelut jatkuvat viikon päästä, kun se matkaa vieraspelireissulle etelään. Lauantaina 8.6. Pallokerho kohtaa Pesäkarhut Porissa ja sunnuntaina 9.6. Laitilan Jyskeen Laitilassa. "Tuo reissu mittaa toden teolla jännettämme, kun pelaamme ensimmäistä kertaa tälle kaudelle peräkkäisinä päivinä", toteaa tulevasta reissusta pelinjohtaja Airaksinen. Molempina päivinä ottelut alkavat klo 15.