Naisten Ykköspesis, Pohjoislohko

Siilinjärven Pesis - KPK

Mantun kenttä, Siilinjärvi

Monttuun meni.

Tänään matkasimme Siilinjärvelle vahvana tavoitteena saalistaa paluumatkalle mukaan kolme sarjapistettä kuuluisalta Mantun kentältä. Otteluun saimmekin hyvän, voimakkaan alun ja hiuksenhienosti hallitsimme pelin alkua. Ensimmäisellä jaksolla nähtiin paljon hienoja suorituksia ja onnistumisia, Elli-Noora Härkösen kunnari toisen vuoroparin aloittavalla toi toivottua peli-iloa kainuulaisjoukkueelle. Siipe kuitenkin vastasi omalla tasoittavallaan kuuden juoksun voimalla, ja joukkueemme paukut eivät enää aivan riittäneet jaksovoittoon. Ensimmäinen jakso päättyi juoksuin 7-6.

Jaksotauolla joukkueen rosteri koki odottamattomia muutoksia loukkaantumisen takia, ja tämä muutos näkyi väistämättä pelillisesti. Yllättävät muutokset ja uudet pelipaikat hieman sekoittivat keskittymistä, lopputulemana juoksut kotijoukkueelle 7-2 ja koko ottelu 2-0.

Tästä lähdemme edelleen rakentamaan vahvempaa ja tasaisempaa Kajaanin Pallokerhoa käyttäen reseptinä lisää taistelutahtoa ja iloista peli-ilmettä, sisukkuutta sekä pelistä nauttimista.

Joukkueen kakkospalkinnon itselleen taisteli mainioilla ulkopelisuorituksillaan Miia Vuoti, ja ykköspalkinnon itselleen nappasi kunnarinkin komeasti kiertänyt etukentän kuningatar Ellinoora Härkönen (kuvassa).

Seuraavan kerran joukkueemme otteita pääset seuraamaan jo keskiviikkona 10.7. Liikuntapuistossa, jolloin kiilaan vastustajaksi astelee Jyväskylän Kirittäret. Tule antamaan arvokas tukesi joukkueellemme, koska pesis on kivaa ja parasta tottakai paikan päällä!

kuva: Inka Hurskainen