14
HEI
16.00
Naisten Ykköspesis, Pohjoislohko

KPK - Tyrnävän Tempaus  

Kajaanin liikuntapuisto

Viikko päättyi tappioon.

Kajaanin Pallokerho ja Tyrnävän Tempaus kohtasivat naisten Ykköspesiksen Pohjoislohkon ottelussa sunnuntai-iltana Kajaanin Liikuntapuistossa. Tyrnäväläiset olivat voittaneet kauden ensimmäisen, Tyrnävällä pelatun koitoksen lukemin 1-0, joten kajaanilaisilla oli tänään tilien tasauksen paikka. Sarjavitonen Tempaus voitti kuitenkin myös tämän toisen kohtaamisen, tälle kertaa lukemin 0-2 (2-5, 4-6). Kajaanilaisten toisen jakson kolmannen vuoroparin hieno nousu ei riittänyt jaksovoittoon, kun vierasjoukkue onnistui vielä omalla tasoittavallaan kasvattamaan juoksusarakettaan kahdella.

Tyrnävän Tempauksen pelinjohtaja Ilkka Koskenkorva antoi kunniaa Pallokerhon nousulle ottelun toisella jaksolla. "Oli kyllä kieltämättä aika vaiherikas ottelu. Hermoja raastava peli suorastaan, mutta kolme pistettä saatiin. 18 kolmostilannetta ja 11 lyötyä, niin sisäpelin voi sanoa olleen varsin ok. Kaveri tuli kyllä toisella jaksolla kovasti päälle ja me puolestamme jouduimme tekemään kovasti töitä, jotta saimme vielä lopun muutaman juoksun ansiosta käännettyä ottelun itsellemme.

Kalle Airaksinen myönsi, että vaiherikkuus ei ole ollut mikään uusi asia suojattiensa tämän kesän otteissa. "Tällainen tavallinen naisten Ykkössarjan ottelu tältä vuodelta: sattumia ja tapahtumia. Kuitenkin paljon hyviä suorituksia molemmin puolin ja tulos on melkolailla täysin ansaittu. Kaveri oli juuri tuon verran parempi. Pelasimme paljon paremmin kuin mitä olemme pelanneet tässä vähään aikaan. Oli hieno huomata, että peli kehittyy tässä vaiheessa kautta meilläkin. Erityisesti joukkueen yhteispeli oli mennyt parempaan suuntaan ja odotan jo innolla seuraavaa peliä Oulussa perjantaina."

Kajaanin Pallokerhon seuraava peli siis totta tosiaan on Oulussa perjantaina 19.7. Lippoa vastaan. Ottelu alkaa klo 18. Jaossa on jälleen kolme sarjapistettä.

Ottelun parhaina palkittiin Kajaanin Pallokerhosta Miia Vuoti(kuvassa) ja Tyrnävän Tempauksesta Mette-Marie Kontu.

kuva: Inka Hurskainen

Ottelun lehdistötilaisuus:


Ottelun tilastot: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/85149


Kajaanin Pallokerho ry

Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 KAJAANI

kpk@kajaaninpallokerho.fi