29
TOU
18.00
Naisten Ykköspesis, Pohjoislohko

KPK - Oulun Lippo  0 - 2

Kajaanin Liikuntapuisto

Kiivas kamppailu koululaispelissä

Kajaanin Pallokerho kohtasi keskiviikkoiltana kotikentällään sarjakärki Oulun Lipon. Helteinen pesäpallohuuma tarjosi varmasti tunne-elämyksiä sopivassa suhteessa sekä yleisölle, että pelaajille, jaksojen päättyessä varsin niukasti ennakkosuosikki Lipolle lukemin 3-4 ja 3-6. Kajaanin kaikki peruskoululaiset oli kutsuttu katsomaan ottelua, joten joukkueet pääsivät pelaamaan Liikuntapuistossa kuluvan kesän ennätysyleisön edessä.

Vierasjoukkueen pelinjohtaja Saku Alatalo myönsi, että helteinen olosuhde ei ollut näkymättä joukkueensa otteissa varsinkin ottelun alun hetkissä. "Ajateltiin, että kun on valmistujais- ja vapaa viikonloppu edessä, niin otetaan koneistosta kaikki mahdollinen irti. Kova helle aiheutti kuitenkin omat hankaluutensa ja näkyi suoritusvirheinä pelaamisessa. Takatilanteessa annoimme räpylästä aikalailla kaikki juoksut. Kaverin etukenttä pelasi tänään tosi lähellä ja lukkari hyvän pelin lautasella, mutta kun toisella jaksolla aloimme pelaamaan vaihtolyöntipeliä kovien kautta, aloimme saamaan enemmän tilanteita aikaan. Olen erittäin tyytyväinen siihen että kestettiin johtoasemassa pelaamista ja saatiin Kajaanista kolme pistettä mukaan."

Kajaanin Pallokerhon pelinjohtaja Kalle Airaksinen on virkaveljensä kanssa samaa mieltä sekä helteen vaikutuksista sekä oman joukkueensa hyvästä ulkopelistä. "Erityisesti ulkopeliin panostimme tähän peliin ja varsinkin ensimmäisellä jaksolla oltiin aikalailla oikeissa paikoissa siellä. Ehkä toisella jaksolla oli sitten pientä väsymystä havaittavissa, koska ei saatu enää kokonaisia ehjiä suorituksia aikaan." Kovan peliruuhkan keskellä pelinjohtaja kaipaisi enemmän yhteisiä harjoituksia pelin kehittämisen mahdollistamiseksi. "Nyt on ollut paljon pelejä sekä B:llä, että Ykköspesiksellä niin ei olla oikein päästy yhdessä harjoittelemaan. Osittain siksi tämmöisen pelin jälkeen onkin harvinaisen selkeä kuva siitä, mitä seuraavaksi harjoitellaan."

Oulun Lipon parhaana palkittiin yhden juoksun lyönyt ja kolme tuonut kakkosvahti Sara Kinnunen. Pallokerhon parhaana palkittiin 4 juoksua tuonut ja erityisesti juuri etenijänä sopivaa röyhkeyttä esitellyt kolmoskoppari Roosa Piironen(kuvassa).

Kajaanin Pallokerho matkustaa perjantaina Jokilaakson PesäKuulan vieraksi ,Haapajärven Ronkaalan stadionille, jossa on todennäköisesti luvassa jälleen tiukka ja tasainen kamppailu.

Ottelun lehdistötilaisuus:

Ottelun tilastot:

https://www.pesistulokset.fi/ottelut/85121#stats
Kajaanin Pallokerho ry

Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 KAJAANI

kpk@kajaaninpallokerho.fi