Tasainen taisto Tyrnävällä
Naisten YkköspesisJulkaistu: 22.05.2024 22.40

Tasainen taisto Tyrnävällä

Tasaisten pelien tilasto sai jatkoa Kajaanin Pallokerhon osalta, kun se matkasi keskiviikkoiltana vieraspelireissulle Tyrnävälle. Ottelun ensimmäinen jakso päättyi tasalukemiin 2-2, mutta kotijoukkue Tempauksen voittaessa toisen jakson 4-1, nappasi se ottelusta voiton 1-0 jaksolukemin. Pallokerho lähti vieraspelireissulle poikkeuksellisesti 11 pelaajalla, mikä luonnollisesti näkyi joukkueen pelaamisessa ja peluutuksessa. "Tietenkin ottelun alla tapahtuvat kokoonpanomuutokset hieman näkyvät pelissä, koska esimerkiksi tämän päivän kokoonpanolla ja pelipaikoilla ei olla juurikaan päästy harjoittelemaan", tuumaa pelinjohtaja Kalle Airaksinen tuoreeltaan, ottelun tauottua. "Teimme ottelussa liikaa toissijaisia virheitä, mikä ehkä tänään maksoi meille ottelun voiton. Esimerkiksi ensimmäinen jakso olisi ollut täysin otettavissa, jolloin olisimme jälleen päässeet taistelemaan kotiutuslyöntikilpailuun. Täytyy kuitenkin muistaa, että teimme jälleen myös paljon hyviä asioita joita on jälleen hyvä lähteä jalostamaan lauantain kotiotteluun. Kausi on vasta alussa ja kehitymme peli peliltä."

Ottelun parhaana Kajaanin Pallokerhosta palkittiin ensimmäisen jakson kopparina pelannut ja toisen lukkaroinut Vilma Nevalainen(kuvassa). Toinenkin palkinto meni koppariosastolle, Roosa Piirosen napatessa sekä kakkospalkinnon, että erittäin tyylipuhtaan syöksykopin ottelun toisella jaksolla.

Kajaanin Pallokerhon kausi jatkuu tulevana lauantaina kotiottelulla Ikaalisten Tarmoa vastaan. Kajaanin kaupungin isännöimä ottelu alkaa klo 16.

Ottelun tilastot: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/85118
Kajaanin Pallokerho ry

Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 KAJAANI

kpk@kajaaninpallokerho.fi