Ensimmäinen kolmen pisteen voitto.
Naisten YkköspesisJulkaistu: 25.05.2024 19.27

Ensimmäinen kolmen pisteen voitto.

Lauantai-illassa nähtiin alkukauden totutun kaavan mukaisesti tasainen pesäpallo-ottelu, kun Pallokerho kohtasi Kajaanin kaupungin isännöimässä ottelussa Ikaalisten Tarmon. Ottelun molemmilla jaksoilla joukkueet toisistaan erotti vain yksi juoksu, ensimmäisen mennessä kotijoukkueelle lukemin 5-4 ja toisen vielä vähäjuoksuisemmin 2-1. Tämä tarkoitti sitä, että Kajaanin Pallokerho nappasi lauantai-illasta kuluvan sarjakauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa.

Lehdistötilaisuudessa peliä kuvailtiin molempien joukkueiden parhaiden pelaajien toimesta vaiherikkaaksi ja levottomaksi, Tarmon pelinjohtaja Sauli Tyvi komppasi pelaajia. "Pitää tietysti antaa kunniaa vastustajalle sillä tulostaulu ei valehtele, mutta kyllä meillä tuli tosi erikoisia peluuttamisjuttuja ja turhaan katkottiin vuoroja aikaisin. Kyllä se varmaan meikäläisestä se sisäpelin heikkous lähti, mutta täytyy myös sanoa, että tällaisella määrällä räpylävirheitä ei näitä otteluita vaan voi voittaa."

Kotijoukkueen pelinjohtaja Kalle Airaksinen löysi virkaveljen mainitsemiin räpylävirheisiin syyn, ainakin osittain, vallinneesta säätilasta. "Tällainen keli tekee sen, että pallo kulkee kovaa ja niitä räpylävirheitä tulee ja niitä tuli molemmille joukkueille." Kotijoukkueen voiton avaimet löytyivät lauantaina Kallen Airaksisen mukaan hyvästä valmistautumisesta. "Valmistauduimme tähän otteluun äärimmäisen hyvin ja tiesimme tasan tarkkaan mitä tapahtuu ja koko ajan oli sellainen olo, että peli on meidän hallussamme. Meillä on aika paljon ollut muuttujia joukkueessa viime aikoina ja hirveä määrä ollaan tehty hommia. Nyt porukan lataus otteluun oli juuri sopiva."

Ottelun parhaana vierasjoukkue Tarmolta palkittiin yhden juoksun lyönyt ja yhden tuonut, 70-prosenttisesti kärkilyönneissään onnistunut Oona Nuutila. Kotijoukkueesta palkintoraadin silmää eniten miellytti erinomaisesti uutta ulkopelipaikkaansa toteuttanut ja virheettömästi kärkilyönneissä onnistunut Milja Tuunainen.

Kajaanin Pallokerhon seuraava kotiottelu on jo tulevana keskiviikkona, kun se kohtaa koululaispelissä sarjan ehdottomiin ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Oulun Lipon. Otteluun on kutsuttu kaikki Kajaanin perusopetuksen oppilaat ja heillä on peliin vapaa pääsy. Ottelu alkaa klo 18.

ottelun lehdistötilaisuus kokonaisuudessaan:


Ottelun tilastot:

https://www.pesistulokset.fi/ottelut/85062
Kajaanin Pallokerho ry

Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 KAJAANI

kpk@kajaaninpallokerho.fi