Karsintapelien kutsu: Voitto ja tappio Pohjanmaan lakeuksilta.
Naisten YkköspesisJulkaistu: 27.07.2024 19.13

Karsintapelien kutsu: Voitto ja tappio Pohjanmaan lakeuksilta.

Pallokerho matkusti perjantaina Pohjanmaalle pelaamaan pesäpalloa. Kainuulaiset ottivat viikonlopun aikana mittaa varsin perinteikkäistä pesäpalloseuroista, kun se kohtasi Lappajärven Veikot sekä Seinäjoen Maila-Jussit. Perjantaina Lappajärvellä kajaanilaiset pelasivat koko kauden ehjimmän ottelunsa, voittaen kotijoukkue Lappajärven puhtaasti lukemin 0-2 (0-2,2-5). Tuplapeliviikonlopun toisessa, lauantaina pelatussa koitoksessa se joutui taipumaan Maila-Jusseille 1-0 (5-5, 7-6) numeroin.

Kajaanin Pallokerhon pelinjohtaja Kalle Airaksinen tavoitettiin tuoreeltaan lauantain pelin jälkeen analysoimaan joukkueensa viikonlopun otteluita. "Viikonloppua jos niputtaa yhteen niin isosti ollaan menty eteenpäin ja iso tasonnosto joukkueelta. Kaksi peräkkäistä peliä on raskas rypistys 24 tuntiin. Eilen pelattiin kauden paras peli, tänäänkin paljon hienoja suorituksia ja vain yksi juoksu erotti voittajan ja häviäjän. Opetellaan vielä omia juttuja, mutta tapa millä nykyään pelataan näyttää toimivan ja pelaajat ovat henkilökohtaisella tasolla parantaneet paljon. Tämän viikonlopun otteluiden perusteella luottamus tulevaan on noussut huomattavasti."

Kajaanin Pallokerhon kausi jatkuu ensi viikon lauantaina 3.8. kotiottelulla tältä viikonlopulta tuttua Lappajärven Veikkoja vastaan. Kyseessä on yrityspeli, jonka tavoitteena on yhteistyökumppaneiden avulla mahdollistaa yleisölle ilmainen sisäänpääsy. Otteluun lisämielenkiintoa luo ehdottomasti se, että Lappajärven pelipaidassa nähdään vielä viime kaudella Pallokerhoa edustanut Sotkamon Jymyn kasvatti Tiia Jokela. Ottelu alkaa klo 16.

Kajaanin Pallokerholla on runkosarjassa jäljellä vielä 2 ottelua, joista jälkimmäinen on vieraspeli Pattijoen Urheilijoita vastaan 7.8. keskiviikkona. Kajaanilaisilla on tällä hetkellä kasassa kauden kahdestakymmenestä ottelusta 14 pistettä, joilla se sijoittuu Pohjoislohkon kahdeksannelle eli viimeiselle sijalle. Sekä Pohjois- että Etelälohkon kaksi viimeistä joukkuetta pelaavat lohkojen sisäiset putoamiskarsintasarjat, jotka pelataan paras kolmesta järjestelmällä. Kajaanilaiset pelaavat putoamiskarsintoja jokatapauksessa, mutta vastustaja ei ole vielä selvillä. Pattijoen Urheilijat sekä Seinäjoen Maila-Jussit taistelevat keskenään siitä, kumpi joukkueista selviää karsintapelien kurimuksesta.


perjantain ottelun tilastot:

https://www.pesistulokset.fi/ottelut/85156

lauantain ottelun tilastot:

https://www.pesistulokset.fi/ottelut/85157




Kajaanin Pallokerho ry

Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 KAJAANI

kpk@kajaaninpallokerho.fi