Sarjapaikka säilyi.
Naisten YkköspesisJulkaistu: 16.08.2024 18.35

Sarjapaikka säilyi.

Naisten Ykköspesiksen pohjoislohkon karsintaottelusarjan ,Kajaanin Pallokerho - Siilinjärven Pesis, toinen ottelu pelattiin torstaina Kajaanin Liikuntapuistossa. Kajaanin Pallokerho voitti ensimmäisen ottelun Siilinjärvellä keskiviikkona ja lähti näin ollen ratkaisemaan ottelusarjaa yli 300 päisen kotiyleisönsä edessä. Pallokerhon erinomainen peliote ja laadukas tekeminen oli jäänyt joukkueelle mukaan keskiviikon vierasreissulta ja se pystyi nappaamaan sekä ottelun voiton, että sarjapaikan tappioputkessa riutuneen savolaisjoukkueen nenän edestä puhtain 2-0 (8-3, 5-3) lukemin. Tämä tarkoittaa sitä, että Kajaanissa pelataan naisten Ykköspesistä myös kaudella 2025.

Kotijoukkueen pelinjohtaja Kalle Airaksinen oli ottelun jälkeen luonnollisesti erittäin tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja kehui vuolaasti pelaajiensa peli-ilmettä kovien pelien ytimessä. "Avasimme kautemme myös SiiPeä vastaan ja jos siitä ottelusta peilataan tähän otteluun, niin tasan kaksi pelaajaa kokoonpanossamme pelaa samalla pelipaikalla, kuin tuossa kauden ensimmäisessä ottelussa. Se kertoo tämän kesän tilanteesta aika paljon. Kuukausi sitten löimme lukkoon ns. "viimeisen rosterin" ,jolla pelataan loput pelit. Siinä vaiheessa oli pakko tehdä rohkeitakin ratkaisuja. Välillä tuli huonompiakin pelejä joillakin pelaajilla, mutta luotimme, että tämä kokoonpano kestää. Ratkaisun hetkellä nuoret pelaajat olivat niin valmiita ja niin tylyjä, että ihan sama, kuka meillä olisi vastassa ollut, niin olisimme todennäköisesti voittaneet. Pelaajat ovat kauden aikana kehittyneet paljon ja tämän kokemuksen siivittämänä tulevat kehittymään tulevaisuudessa vielä paljon lisää."

Kajaanin Pallokerhon naisten Ykköspesisjoukkue ja -organisaatio haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, faneja ja muita yhteistyötahoja, jotka ovat jaksaneet läpi vaikean kauden mukanamme kulkea. Kiitos joka ikisestä hetkestä, jonka olette jaksaneet Kajaanin Pallokerhon vuoksi kentällä tai kentän ulkopuolella viettää! Nähdään myös kesällä 2025 Ykköspesiksessä!

Palkitut:

Kajaanin Pallokerho: I Mari Kemppainen, II Neija Valli.

Siilinjärven Pesis: I Siiri Väistölä, II Fanny Kiiski


ottelun tilastot: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/105506


lehdistötilaisuus:





Kajaanin Pallokerho ry

Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 KAJAANI

kpk@kajaaninpallokerho.fi