Tunteiden kirjoa, taistelutahtoa ja karvaat tappiot
D-junioritJulkaistu: 19.06.2024 13.50

Tunteiden kirjoa, taistelutahtoa ja karvaat tappiot

Tiistaina 18.6.24 D-junioreita vastaan asettui kotikentällä Haapajärven Pesä-Kiilojen (HP-K) tyttöjen joukkue. Ennakkoon tiedossa oli, että vastaan asettuu yksi pelisarjan kovimmista vastustajista ja tiukkaa vääntöä kentällä nähtiinkin. Joukkueet pelasit toisiaan vastan kaksi peliä, joissa KPK oli ensimmäisessä pelissä kotijoukkueena ja toisessa pelissä HP-K kotijoukkueena.

Ensimmäinen peli pelattiin pienessä tihkusateessa ja pienessä jännityksessä, mutta KPK:n junnut pitivät tiukasti pelissä pintansa ja tunteensa, eikä HP-K:ta päästetty helpolla. Ensimmäinen jakso meni kuitenkin HP-K:lle 7-10 ja toinen jakso 5-7 eli koko pelistä voitto vastustajalle 0-2. Ensimmäinen peli oli häviöstä huolimatta tasaista pelaamista ja vastustajaa ei päästetty helpolla.

Pienen ruoka- ja huili tauon jälkeen vesisade yltyi ja lähdettiin pelaamaan toista peliä kotijoukkueena HP-K. Ensimmäisessä jaksossa KPK:n junnuilla tunteet ottivat vallan pelaamisen sijaan ja junnut ottivat ensimmäisessä jaksossa rökäletappion luvuin 20-0. Valmentajien tiukan keskustelun jälkeen toiseen jaksoon lähdettiin taistelemaan ja kylläpä nähtiinkin taistelutahtoa kentällä! Kotijoukkue piti viimeiseen vuoropariin asti pintansa ja oli jo saamassa pelin haltuun, kunnes HP-K:n pelaajat löysivät vielä viimeisen vaihteen ja pallon mentävän reiän kentästä ja kirivät ohi lukemin 14-12. Toisestakin pelistä siis voitto HP-K:lle lukemin 2-0.

Tiistain peleistä kotikentällä jäi paljon oppia ja kokemusta. Seuraavaksi joukkue suuntaa to 27.6. Kannukseen, jossa vastassa on Kannuksen Ura.
Kajaanin Pallokerho ry

Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 KAJAANI

kpk@kajaaninpallokerho.fi