Kotiturnauksen kautta pohjoisen kiertueelle
D-junioritJulkaistu: 27.07.2024 12.08

Kotiturnauksen kautta pohjoisen kiertueelle

D-junioireiden sarjakausi jatkui leirin jälkeen maanantaina 22.7 kotikentällä kahdella pelillä. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Sotkamon joukkue ja tiukassa pelissä Sotkamon violetti joukkue oli kotiutuspeliin asti pelatussa pelissä parempi ja pisteet pelistä lähti Sotkamoon.

Toiseen peliin vastustajat saapuivat Kempeleestä ja helteisessä Kajaanissa Kempeleen Kirin Blue joukkue joutui taipumaan kotijoukkueelle.

Samalla viikolla pelit jatkuivat ja Kajaanin pelurit lähtivät pohjoisen kierrokselle torstaina 25.7 nauttimaan Simon ja Rovaniemen vieraanvaraisuudesta. Matkustaminen ja lämpö (mittari taisi pyöriä noin 30 asteen paremmalla puolen) hyydyttivät vierasjoukkueen Simossa.

Alkulämpimissä vielä pelaajilla löytyi virtaa, joka kantoi pelin alkuun, jossa 10 pelaajan voimin jaksettiin puolitoista vuoroa pelata. Alkuun saatiinkin hyvä draivi päälle ja avausvuorolla lyötiin kolme juoksua.

Simo tuli omalla sisävuorolla tasoihin ja ohi. Tämän jälkeen Simon ehjä ulko- ja sisäpeli oli myrkkyä Kajaanille ja ensimmäinen jakso päättyi 11-5 Simolle. Toisella jaksolla pohjoisen lämpimässä syleilyssä Simo näytti, miksi joukkue voitti Suurleirin Oulussa. Toinen jakso päättyi 14-2 ja koko peli päättyi ansaitusti 2-0 Simolle. Pelin jälkeen alkoi valmistautuminen seuraavan päivän Nape kohtaamiseen Rovaniemellä.

Ilta Santa Sportissa antoi jo rentoudellaan osoittaa, että seuraavana päivänä olisi KPK kovassa iskussa. Perjantaina 26.7 Hyväntuulinen KPK saapui Lappi areenalle hyvällä asenteella ja joukkue näytti sen heti ensimmäisellä vuorolla. Kova sisäpeli tuotti tulosta ja tauluun juoksutettiin 12 juoksua ja ensimmäinen jakso Kajaanille 23-3. Toinen jakso pysyi myös KPK:n hallussa päättyen Kajaanille 9-3. Tunnelma oli Lappi areenalla hyvä koko pelin ajan.

Kiitos SiKille ja Napelle peleistä.




Kajaanin Pallokerho ry

Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 KAJAANI

kpk@kajaaninpallokerho.fi