Hikinen trilleri Kannuksessa
D-junioritJulkaistu: 27.06.2024 22.26

Hikinen trilleri Kannuksessa

D-juniorit suuntasivat tänään autojen nokat kohti Kannusta ja vieraspeliä. Kuuma ilta Kannuksessa tarjosi jännittävän pesäpallonäytelmän, jossa vastassa oli kotijoukkue Kannuksen Ura.

Pelin ensimmäisen jakso pelattiin Uran määräämässä tahdissa ja pallo oli ilmeisesti lämmennyt kelistä, sillä sen verran se poltteli KPK:n junnujen räpylöissä, ettei meinannut millään pysyä sisässä. Ensimmäinen jakso siis Uralle lukemin 15-5.

Toiseen jaksoon KPK:n junnut lähtivät päät pystyssä ja viilennetyin räpylöin. Pelin tahti muuttui ja KPK näytti, että meilläkin osataan lyödä juoksuja ja tehdä paloja. Toinen jakso KPK:lle lukemin 7-10.

Jaksojen päättyessä tasan, väännettiin vielä vähän ruuvia helteessä ja pelattiin todella tasainen ja jännittävä supervuoropari, joka päättyi tasalukemiin 3-3. Peliä jatkettiin siis kotiutuslyöntikilpailuun, jossa alkuun näytti siltä, että peliä pelataan yömyöhään saakka tasaisen vääntämisen takia. Ura sai kuitenkin henkisen yliotteen ja kotarit päättyivät Uralle 6-3 ja näin ollen koko tiukka trilleri 2-1.

Hieno pelipäivä helteessä. Joukkue on jälleen monta kokemusta ja tilannetta rikkaampi. Seuraava peli pelataan la 29.6 klo 14 Salmelan kentällä Sotkamossa. Vastassa tällöin SiKi.
Kajaanin Pallokerho ry

Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 KAJAANI

kpk@kajaaninpallokerho.fi