Pelikausi 2024 avattu!
D-junioritJulkaistu: 25.05.2024 17.37

Kaudella 2024 D-junioreiden joukkue koostuu pitkään yhdessä pelanneista junioreista. Tälläkin kaudella joukkue pelaa sekajoukkueena monenlaisin vahvuuksin varustetuilla pelaajilla. Kauden ensimmäinen Pohjoisen alueen pelisarjapeli pelattiin kotikentällä lauantaina 25.5.24 ja vastaan asettui Kannuksen Uran D-poikien joukkue.

Ensimmäinen jakso pelattiin rauhallista omaa peliä ja otettiin ensimmäisestä jaksosta voitto lukemin 5-1. Toisen jakson aikana hämäännyttiin vastustajan pelaamisesta ja oma ulkopeli sekaantui sen verran, että voitto meni toisesta jaksosta Uralle lukemin 6-12. Jännittävän tasapelin tuloksena päästiin heti kauden ensimmäisessä pelissä kotiutuskisaan, jossa KPK:n pelaajat Jere Klemetti lyöjänä ja Manu Saari tuojana sekä Peetu Kuntsi lyöjänä ja Siiri Heikkinen tuojana ratkaisivat pelin kotijoukkueelle. Tuloksena kauden ensimmäisestä sarjapelistä siis voitto. Jännittävä ja hieno pelipäivä nähtiin tänään kotikentällä.

Kausi jatkuu tiistaina 11.6. Sotkamossa, jossa vastaan asettuu SoJy. Tulehan katsomaan ja kannustamaan.